Face 2 Face Visagie


Esmee Gosselink 13-09-2016
Lieve Floor,

Bedankt voor je bijdrage aan onze sprookjesachtige dag. Je luisterde goed naar mijn wensen en wist dat te vertalen naar een prachtig geheel. Zowel mijn haar als visagie zijn de hele dag perfect blijven zitten. Daarnaast ben je erg prettig in de omgang. Ik zal je dan ook zeker aan anderen aanraden!!
Denise van den Berg ddedvandenberg@gmail.com 11-07-2016
Het is alweer bijna drie weken geleden dat ik getrouwd ben met Ton. En wat had ik een mazzel dat jij op onze datum mijn make-up kon verzorgen. Ik had meteen een goed gevoel bij je! Tijdens de try-out nam je alle tijd om naar mijn wensen te luisteren en mij het gevoel te geven dat ik er prachtig uit zou zien op mijn bruiloft. En niets was minder waar, jij hebt er voor gezorgd dat ik nog meer straalde als bruid! Dit door natuurlijke schoonheid als uitgangspunt te nemen. Ik kreeg van iedereen complimenten over mijn make-up. Dank je wel lieve Floor! Jij krijgt van mij een dikke tien!
Liesbeth van Diest 03-07-2016
In mei 2016 ben ik getrouwd. Floor heeft er voor gezorgd dat m'n haar en make-up er fantastisch uitzag. Mijn haar was een waar kunstwerkje: schijnbaar losjes opgestoken met een vlecht en bloemetjes. Alles op een hele relaxte, prettige manier. Vooraf ook nog even de kapsel van mn moeder en 2 vriendinnen verzorgd. Dank je Floor!
Maik Jansen maik@maikjansen.com 22-05-2016
Hairstyling en visagie vormen een essentieel onderdeel van jouw (bruids-) look. Je jurk is belangrijk, maar JOUW schoonheid wordt benadrukt door Floor. Ik heb meerdere bruiden in verschillende stijlen en jurken mogen fotograferen, waarbij Face2FaceVisagie elke keer weer de juiste toon wist te zetten. Echt een aanrader!
Maria mvl66@planet.nl 23-03-2016
Op 27 februari heeft Floor mijn bruidsmake-up en kapsel verzorgd. Floor is een super lieve vrouw en heel professioneel. Ze gaat door tot jij tevreden bent, zowel bij de try out als op de dag zelf. Kortom echt een aanrader! Liefs, Maria
Kirsten Janssen ayuda@live.nl 22-03-2016
Lieve Floor!

DANKJEWEL! Mede dankzij jou was onze trouwdag op 26 februari fantastisch. Je wist precies wat ik wilde, bent ontzettend geduldig, relaxed en lief. Ook mijn moeder zag er prachtig uit. Ik zal je aanraden aan iedereen die gaat trouwen!!!!
Zelf op het filmpje (wat op je site staat zag ik) is te zien hoe vakkundig jij te werk gaat!
Nogmaals, bedankt voor alles (ook de Touch-up 's avonds!)
Lieve groetjes Kirsten
Annediene 06-10-2015
Lieve Floor,

Super bedankt voor de gezellige en goede proef make-up, en natuurlijk voor het prachtige eindresultaat wat je op de ochtend van de bruiloft hebt neergezet!
Jij paste in het complete plaatje van een prachtige dag :)

Bedankt, liefs Annediene
Kateryna 19-09-2015
Lieve Floor,

Je creativiteit, je rustige uitstraling en je liefde voor schoonheid maken je een onmisbaar onderdeel van een onvergetelijk geluksritueel. Hartelijk dank en we zullen bij elke blik in onze album aan je met volle tevredenheid denken.

Liefs,

K&B
Maud Heijndermans 03-09-2015
Geweldige foto's!!! Super gedaan en ontzettend blij met het resultaat.
11-19 van de 19