Face 2 Face Visagie


Lisa lisa_jeuken@hotmail.com 16-05-2022
Floor heel erg bedankt voor verzorging van mijn make-up en kapsel tijdens mijn bruiloft. Het heeft de hele dag perfect gezeten! Ik was er ontzettend blij mee.

Ik kan Floor bij iedereen aanraden. Ze heeft de rust, luistert naar jouw wensen, geeft goede adviezen. Zowel tijdens de try-out als op de bruiloft zelf neemt Floor de tijd voor de bruid. Daarnaast kan je ook gezellig kletsen met Floor en daardoor was ik heel relaxed.
marian coenen mariancoenen@hotmail.com 29-09-2018
Floor jij hebt er mede voor gezorgd dat onze dochter een schitterende dag heeft gehad met mooi kapsel en mooi opgemaakt. De voorbereiding was ook erg gezellig. Daarnaast heb je mij ook mooi opgemaakt ik voelde me echt de moeder van de bruid. BEDANKT
Inge Niesen - Hofs 23-09-2018
Lieve Floor, alsnog enorm bedankt voor de verzorging van mijn make-up tijdens onze mooiste dag. Tijdens de proefsessie was er ruimte om aan te geven wat ik wel en niet mooi vond. Nadat ik uitgelegd had wat ik graag wilde wist jij dat om te zetten in wat bij mijn gezicht past. En het belangrijkste is dat de hele dag mijn make uw mooi bleef, ondanks de tranen! Wanneer iemand op zoek is naar een visagist zal ik je dan ook zeker aanraden!
Nelle nelle.van.gellecum@gmail.com 11-09-2018
Floor voelde goed aan wat ik wel en niet wilde en ik was heel erg tevreden over het mooie resultaat bij mij en de kinderen.
Bedankt Floor!
Michèle 17-07-2017
Op 1-7 heeft Floor mijn haar- en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Bij de proefsessie had zij gelijk door heeft wat wel en niet bij me past. Daarnaast had zij alle tijd, kwam op tijd en is heel ontspannen en gezellig. Mijn haar- en make-up is de hele dag prachtig blijven zitten!
Chantal chantalstijne@hotmail.com 25-06-2017
Lieve Floor,

Bedankt het mooie kapsel en make-up voor mijn bruiloft afgelopen vrijdag 23 juni. Dankzij jou kon ik de dag heel rustig beginnen en voelde ik mij de hele dag echt een bruid! Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde mij helemaal mijzelf. Heel erg bedankt ! Liefs van Chantal
Ivonne ivonneverwoert@gmail.com 26-05-2017
Hi Floor,

op 31 maart dit jaar heb je mijn bruidsmake-up gedaan. Ik was er echt super blij mee, het heeft de hele dag perfect gezeten!
Dank je!
Marloes ter Velde marloestervelde@gmail.com 12-05-2017
Lieve Floor,

Super bedankt voor mijn prachtige kapsel en make up.
Je hebt het precies zo gedaan zoals ik wilde.
Mijn haar en mijn make up zijn perfect blijven zitten de heledag.
En je bent een super fijn persoon om tijdens je bruiloft erbij te hebben!
Bedankt
Elleke 22-02-2017
Op 17 december 2016 heeft Floor mijn haar en make-up verzorgd tijdens onze bruiloft. Floor is lief en relaxed, echt iemand die je erbij wil hebben op zo'n spannende dag. Ze heeft mijn haar super mooi gemaakt (en het bleef écht de hele dag zitten, tot 02:30 maar liefst) en bij de manier waarop ze me had opgemaakt voelde ik me helemaal mezelf. Alleen dan extra mooi natuurlijk :).
Dankjewel Floor!
Lianne van der Steen - de Vries lianndevries@outlook.com 13-11-2016

Lieve Floor,

Bedankt voor al je goede zorgen tijdens ons huwelijk op 17-09-2016. Mede dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad. Zowel tijdens de try-out als tijdens de dag zelf nam je alle tijd voor mij en heb je voor een prachtig geheel gezorgd. De hele dag door heeft mijn haar en make-up perfect gezeten. Zelfs tijdens het hossen op het feest bleef mijn kapsel keurig in model.

Bedankt voor al je goede zorgen je luisterend oor. Mede dankzij heb ik de hele dag door niks anders gedaan dan stralen.

Liefs,
Lianne
 
1-10 van de 19