Face 2 Face Visagie


Teken het gastenboek

Michèle 17-07-2017
Op 1-7 heeft Floor mijn haar- en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Bij de proefsessie had zij gelijk door heeft wat wel en niet bij me past. Daarnaast had zij alle tijd, kwam op tijd en is heel ontspannen en gezellig. Mijn haar- en make-up is de hele dag prachtig blijven zitten!
Chantal chantalstijne@hotmail.com 25-06-2017
Lieve Floor,

Bedankt het mooie kapsel en make-up voor mijn bruiloft afgelopen vrijdag 23 juni. Dankzij jou kon ik de dag heel rustig beginnen en voelde ik mij de hele dag echt een bruid! Je hebt goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde mij helemaal mijzelf. Heel erg bedankt ! Liefs van Chantal
Ivonne ivonneverwoert@gmail.com 26-05-2017
Hi Floor,

op 31 maart dit jaar heb je mijn bruidsmake-up gedaan. Ik was er echt super blij mee, het heeft de hele dag perfect gezeten!
Dank je!
Marloes ter Velde marloestervelde@gmail.com 12-05-2017
Lieve Floor,

Super bedankt voor mijn prachtige kapsel en make up.
Je hebt het precies zo gedaan zoals ik wilde.
Mijn haar en mijn make up zijn perfect blijven zitten de heledag.
En je bent een super fijn persoon om tijdens je bruiloft erbij te hebben!
Bedankt
Elleke 22-02-2017
Op 17 december 2016 heeft Floor mijn haar en make-up verzorgd tijdens onze bruiloft. Floor is lief en relaxed, echt iemand die je erbij wil hebben op zo'n spannende dag. Ze heeft mijn haar super mooi gemaakt (en het bleef écht de hele dag zitten, tot 02:30 maar liefst) en bij de manier waarop ze me had opgemaakt voelde ik me helemaal mezelf. Alleen dan extra mooi natuurlijk :).
Dankjewel Floor!
Lianne van der Steen - de Vries lianndevries@outlook.com 13-11-2016

Lieve Floor,

Bedankt voor al je goede zorgen tijdens ons huwelijk op 17-09-2016. Mede dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad. Zowel tijdens de try-out als tijdens de dag zelf nam je alle tijd voor mij en heb je voor een prachtig geheel gezorgd. De hele dag door heeft mijn haar en make-up perfect gezeten. Zelfs tijdens het hossen op het feest bleef mijn kapsel keurig in model.

Bedankt voor al je goede zorgen je luisterend oor. Mede dankzij heb ik de hele dag door niks anders gedaan dan stralen.

Liefs,
Lianne
Esmee Gosselink 13-09-2016
Lieve Floor,

Bedankt voor je bijdrage aan onze sprookjesachtige dag. Je luisterde goed naar mijn wensen en wist dat te vertalen naar een prachtig geheel. Zowel mijn haar als visagie zijn de hele dag perfect blijven zitten. Daarnaast ben je erg prettig in de omgang. Ik zal je dan ook zeker aan anderen aanraden!!
Denise van den Berg ddedvandenberg@gmail.com 11-07-2016
Het is alweer bijna drie weken geleden dat ik getrouwd ben met Ton. En wat had ik een mazzel dat jij op onze datum mijn make-up kon verzorgen. Ik had meteen een goed gevoel bij je! Tijdens de try-out nam je alle tijd om naar mijn wensen te luisteren en mij het gevoel te geven dat ik er prachtig uit zou zien op mijn bruiloft. En niets was minder waar, jij hebt er voor gezorgd dat ik nog meer straalde als bruid! Dit door natuurlijke schoonheid als uitgangspunt te nemen. Ik kreeg van iedereen complimenten over mijn make-up. Dank je wel lieve Floor! Jij krijgt van mij een dikke tien!
Liesbeth van Diest 03-07-2016
In mei 2016 ben ik getrouwd. Floor heeft er voor gezorgd dat m'n haar en make-up er fantastisch uitzag. Mijn haar was een waar kunstwerkje: schijnbaar losjes opgestoken met een vlecht en bloemetjes. Alles op een hele relaxte, prettige manier. Vooraf ook nog even de kapsel van mn moeder en 2 vriendinnen verzorgd. Dank je Floor!
Maik Jansen maik@maikjansen.com 22-05-2016
Hairstyling en visagie vormen een essentieel onderdeel van jouw (bruids-) look. Je jurk is belangrijk, maar JOUW schoonheid wordt benadrukt door Floor. Ik heb meerdere bruiden in verschillende stijlen en jurken mogen fotograferen, waarbij Face2FaceVisagie elke keer weer de juiste toon wist te zetten. Echt een aanrader!
 
1-10 van de 15
Volgende pagina >>

Face 2 Face Visagie 9.8 uit 7 ervaringen